Cautare

2973 de rezultate pentru "accident cozma bogdan" (3.36 secunde)
Interesul pentru aceasta mineriada a fost amplificat si de faptul ca exact in ziua aniversarii (sau, mai corect, comemorarii) ei a fost pus in libertate unul dintre principalii actori ai acestui eveniment, Miron Cozma.
Interesul pentru aceasta mineriada a fost amplificat si de faptul ca exact in ziua aniversarii (sau, mai corect, comemorarii) ei a fost pus in libertate unul dintre principalii actori ai acestui eveniment, Miron Cozma.
“Da-mi sfinte Petre si mie un semn cum i-ai dat lui Cozma si lui Iskandarani ori lui Iacobov si celor de la RAFO!“.
Cozma, nu Mitrea… Persoana publica, dar o biata unealta in mainile cui e la putere si are nevoie de el.
Bivolaru la finante, Hayssam la externe, Dan Iosif la invatamint, Vanghelie la cultura, Cozma la interne, Rodica Iorgovan la justitie, Puwak la integrare, Plombagina la sanatate.
Bivolaru la finante, Hayssam la externe, Dan Iosif la invatamint, Vanghelie la cultura, Cozma la interne, Rodica Iorgovan la justitie, Puwak la integrare, Plombagina la sanatate.
Un alt tupeist de marca este domnul Miron Cozma, cel care declara, cu putina vreme in urma, ca se considera o victima a unor nemernici care l-au folosit pentru scopuri politice.
Sindicatele sunt lipsite de credibilitate si forta pentru ca liderii lor, in general, sunt mai dornici de afaceri si cariera politica decat de lupta sindicala, iar sindicalismul in forta a fost decapitat prin arestarea lui Miron Cozma si a celorlalti lideri ai minerilor.
La fel cum domnul Iliescu a ramas intiparit in mentalul romanilor ca fiind cel care "ne-a scapat de Ceausescu", Theodor Stolojan ramane prototipul premierului foarte serios, care a avut curajul sa-l infrunte pe Miron Cozma.
Cine nu-si mai aminteste toamna lui '91, cand, dupa "epurarea" lui Petre Roman cu ajutorul minerilor lui Cozma, in haosul creat de ciocnirile violente dintre sustinatorii FSN si cei ai Opozitiei reprezentate de PN¥ si PNL, premierul providential, agreat de la vladica pana la opinca, a fost tehnocratul Theodor Stolojan?!
ßi nu numai ca se indoiesc de bunele sale intentii, dar considera ca locul sau ar fi intr-o celula, alaturi de Miron Cozma.
Sa speram ca macar ei nu vor fi dezamagiti si ca le va oferi destule motive sa-si descreteasca fruntile dupa atata stres pre-aderare, daca pe biata Marinela Nitu a lui Cozma a ratat-o la mustata, prin faptul ca aparitia dezgolita a acesteia s-a potrivit tocmai cu numarul pe care fostul presedinte il ratase.
PNL si PSD se indreapta spre un an de guvernare impreuna, insa ultimele luni au fost marcate mai mult de atacuri decat de consens pe subiecte extrem de importante, pentru care este nevoie de decizii rapide.
Presedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a cerut, vineri, din nou, excluderea UDMR de la guvernare, de data aceasta pe motiv ca "liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj Romaniei, romanilor de Ziua Nationala".
Anuntul a fost facut de realizatorul TV Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook. ... Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace!, a scris Rares Bogdan.
A lucrat sase ani in agricultura Pilotul Bogdan Radulescu, un alt fost coleg de scoala militara al lui Adrian Iovan, ne-a dezvaluit cum era, atunci, in anii ‘80, circuitul profesional al pilotilor.
BOGDAN de 30 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie de mers, s-a dezechilibrat si a cazut. Din accident a rezultat ranirea grava a motociclistului T. BOGDAN, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Din accident a rezultat ranirea grava a minorei, care a ramas internata la spital. ... Bogdan de 29 de ani, din Bucuresti. ... Bogdan a ramas internat la spital.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, s-a referit marti la acuzatiile facut public de Sorin Oprescu, acuzatii potrivit carora Vasile Blaga si Miron Mitrea ar fi "impartit sectoarele Bucurestiului.
Sa fie si lopetile, dar eu cred ca e de bun simt sa fim de acord cu aceste precizari, care fac parte intrinseca din transparenta pe care o solicita ministrul relatiei cu Parlamentul, domnul Bogdan Olteanu.
google-analytics.com